top of page
Quest-2nd_edited_edited.png

QUEST9 Biofeedback
De toekomst is hier.

Wat is de Quest9?
De QUEST9 is een geavanceerde ontwikkeling van de SCIO Biofeedback-technologie, gebaseerd op inzichten uit de kwantumfysica en elektromagnetisme.

Hoe werkt het?

De QUEST9 meet frequenties van stoffen om inzicht te krijgen in de behoeften, disfuncties en zwaktes van ons lichaam. Het kan ook energetische onevenwichtigheden behandelen.

 

Wanneer werkt het?

De QUEST9 wordt gebruikt voor het detecteren en verminderen van stress, het behandelen van spierzwakte, en de revalidatie van spieren na een blessure. Het is ontworpen om stress- en/of elektro-stresspatronen binnen het individu op fysiologisch niveau te corrigeren.

 

Hoe helpt de Quest9?

De Quest9 Machine identificeert alles wat van invloed is op het fysieke, mentale en emotionele welzijn van de cliënt. Wanneer potentiële stressfactoren aan het licht komen, kunnen deze verder worden onderzocht. Met de Quest9 Scanning werken we samen aan het creëren van een evenwichtige levensstijl.

 

Wordt de Quest9 alleen gebruikt om probleemgebieden te identificeren?

Nee, de Quest9 Biofeedback-therapiemachine kan ook een frequentie toevoegen of omkeren om de eigen resonanties van het lichaam te versterken of tegen te gaan. Het helpt stressfactoren te herstellen, zodat je lichaam zichzelf kan genezen.

 

Hoe kan de Quest9 Biofeedback het lichaam revitaliseren?

Tijdens een Quantum Biofeedback-sessie meet de Quest9 het resonantie-/ reactant patroon van het lichaam en bepaalt welk voordeel er is opgetreden sinds de laatste meting. Als er geen verbetering is opgetreden, wordt de ingangsresonantie gewijzigd. Het handhaaft elke gunstige instelling zolang deze helpt en verandert deze zodra deze niet langer nuttig is. Uiteindelijk ben jij het zelf die je eigen welzijn creëert door verantwoordelijkheid te nemen voor je lichaam.

Hoe hebben klanten ons beoordeeld ?

bottom of page